Gnarl

Yeah.. jag har inte lagt mig än
Hade tänkt titta klart på första säsongen av Heroes innan jag lägger mig men då blir det ju nästan löjligt. Nog för att jag varit uppe till typ 6 flera dagar den här veckan, och jag har jobbat, så varför inte ikväll lix?
Hah! Ligger iof något i det.. vi får se. Jag börjar bli hungrig så det blir nog anledningen till att jag lägger mig. Det och att jag känner mig ensam.

Idag träffade jag Sara vid Sluschen. Sara är fin :) Sara är min hemliga idol.
Sara hade höga klackar så att hon inte var kortare än mig :)
Jag köpte en jacka och lite strumpor av henne och så fick jag en massa fina saker på köpet som jag tännkte ta en massa kort på.. men det orkade jag inte.
tänkte göra en kaka om Sara också, orkade inte det heller.
Det är så jävla varmt så jag orkar ingenting :o

Det är lite rart tycker jag när man har folk som man inte träffat på nästan tre år och knappt pratat med på lika länge, men som man, tack vare internet, har koll på rätt bra vad den gör och vilka den umgås med ändå. Så det känns som man fortfarande känner den.
Ännu rarare är det när den personen också visar sig har rätt bra koll på mina vänner och vad jag har för mig om dagarna :)
"Jag såg den där Mario här om dagen" <3
RartRartRart..Jag vill tatuera ett Hallon

Jag vet inte var..
jag vet bara att hallon är asballa och att jag behöver demonstrera deras ballhet på något vis.
Kanske inte nödvändigtvis med en tatuering.. jag är öppen för förslag :o

(Förövrigt tycker jag att det där hallonet vart jävligt mysigt ^^)

Anti -anti-jante?

Så.. det mesta på rätt köl igen.


Pratar med Vilgot på facebook. Borde jobba!! jooobbbbaaaaa :)
Tihi ^^ Ska försöka hinna till jobbet, jobba, till Julle och hämta mobilladdare och sen hem innan fyra imorn. Idag gick jag up halv tre. Score!

Drömde föresten att jag började skolan med ett gäng riktigt tattiga människor. mer Score :o
Ehem..

Iaf.. om jag går upp.. 3..2..1.. typ 11 så borde jag hinna med det lagomt. *klur* då behöver jag ju inte gå och lägga mig fören tre ^^

Iaf.. Jantelagen var det jag tänkte nämna.. xD
Den tänker jag på ibland :oDen är jävligt intressant. Jag är väldigt jante.. bland det värsta jag vet är när folk tror att jag ser ner på dem. Jag suger på att ta komplimanger, och jag är rätt kass på att ge komplimanger. De människor jag har svårast för är folk som.. ja.. tror att de är något. Folk som tycker att de är speciella (unikare än andra)(queer..), eller bättre människor (för att de exempelvis är vegeterianer), och inte skäms för att skylta med att de tycker så. Folk som tycker att Jantelagen är bland de dummaste.. (hittade en knappt årsgammal artikel om några moderatpolitiker som velat lagstifta mot jantelagen.. :S)
Men det är här jag slår lite knut på mig själv.. för när jag tycker illa om folk som tycker att de är speciella, då tycker jag ju att jag är lite bättre än dem, eftersom jag inte tycker att jag är speciell? Det är inte aktivt så jag tänker, "jag är bättre".. men i praktiken så innebär det att jag tycker så? Så där kommer Janten och biter mig i baken. Då tycker jag illa om mig själv... och hamnar ännu djupare ner i jante-träsket, den härliga spiralen av självförakt och dålig självkänsla. För den person jag dömmer hårdast för lite självgodhet är ändå jag själv.
-Men.. trots att jag har fastställt att hela det här jante-tänket får mig att må dåligt. Så kan jag inte ärldigt säga att jag skulle vilja bli av med det. Eftersom det skulle innebära att jag blir självgod. (Dra er till minnes kak-metaforen.. den om att när man vill ha kakor så är det svårt att föreställa sig hur det är att inte vilja ha kakor) Och det vill jag inte vara.. :(

Det finns en hel del varianter på anti-jante-lagar som jag har svårt för allihopa. Jag tror inte på dem helt enkelt.
Då blir det extra jobbigt när Vilgot visar en TED-talks som handlar om att folk som tror att de inte förtjänar kärlek och lycka och sånt.. de är de som upplever att de inte har tillräckligt med kärlek och lycka och sånt.
Dock upplever inte jag att det stämmer i mitt fall.. även om jag alltid har det där tvivlet i bakhuvet ("kanske de inte alls tycker om mig.. kanske de bara låtsas, eller kanske jag bara suger på att avgöra sånt") så upplever jag iaf att folk bryr sig om mig även om jag inte tycker att jag är värd det.

Egentligen tycker jag att jantelagen är fin. "Alla är lika mycket värda" liksom.. även om det kanske mer blir "alla är lika lite värda".. det är hur som bättre än "Alla är inte lika mycket värda".

To the Right

Orkar inte spela mer minecraft för tillfället. Kommer glömma vad jag höll på med och vara tvungen att springa tvärs över världen IGEN för att hämta mer redstone. Sen upptäckte jag att det är svårt att göra en knapp på marken som triggar en piston på en flygande ö. Inga radiovågor än i minecraft sadly.
Älskar hur lat jag är när jag spelar minecraft för jag blir sjukt irriterad när jag måste gå långt.. och det långt är inte särskillt långt :o

Så här mår min fot efter att ha varit på skattjakt med Albin (ett galet behövt inslag i min dag) under eftermiddagen ^^Gör en del ont.. men det var ändå värt :)

Kommer inte kunna ha skor på en vecka.. men jag har gått aldeles för lite barfota den här sommarn så det är bara bra. Mer barfota!Kom på att jag inte spelat klart Portal.. det måste jag ju göra :o Det var ju roligt. Sen vill man spara allt sånt till när man får tråkigt i Ghana.. höh xD
Flygbiljetterna är köpta nu.
Ingen återvändo.


Har insett idag att mina föräldrar tror att deras dotter är socialt begåvad :S what on earth? Sure att jag kanske inte är riktigt så socialt fail som jag själv upplever att jag är, men jag är fortfarande lite av ett vrak.
Nog för att man inte utväcklas av att bli pampered, men lite förståelse är ju trevligt.. tänker jag mig.
ush ush ush..

(EDIT: Jens blev efter att ha läst detta lika, om inte mer förvånad än jag över att mina föräldrar kunnat få för sig något sånt. Tack Jens...)

Länge leve längesen

Idag är det tre år sen jag klättrade upp för den där apläskiga glasspiraltrappan på S:t Eriks gymnasium första gången. Okej, det är lögn. Första gången var när jag lämnade in arbetsprover, och andra gången var någon dag tidigare då jag var där bara för att kolla att jag hittade dit (det gjorde jag inte, så det var en bra idé). Så för tre år sen var det tredje gången jag tog mig an trappan.
18 Augusti 2008.

Tre år sen jag träffade min klass.. och Per och Sten! Tre år sen vi satt i klassrummet på 600 första gången. Första av inte så många gånger som man skulle kunna förvänta sig av ett hemklassrum. Det är bara jag som är sentimental nog att tycka att det ändå förtjänar att vara ett hemklassrum.
Tre år sen jag såg Julle och Jens första gången. Julle hade sin Orange-Röd-randiga munkjacka. Den har han aldrig längre :( Varför inte? Den är fin!
Tre år sen jag träffade Aylin och inte lyckades lära mig hennes namn.. men jag lärde mig Oskars namn.
Tre år sen Matilda ringde och svamlade om att fisken bytt klass.. och det tog mig evigheter att fatta vad hon pratade om.
Den första dagen på den längsta månaden i mitt liv.

DET KÄNNS SÅ JÄVLA NYSS!!
Jesus..

För två år sen hade vi grillkväll. Som någon sorts sommaravslut.. på rävudden.

För ett år sen har jag faktiskt ingen aning om vad vi gjorde..


Ush..

Orphan tears

Fortfarande inte helt stabil.
Har inte jobbat idag av den anledningen..

Har inte ringt ambasaden heller.


Har införskaffat neatherracks dock. Vilket adderade till min känsla av "jaha.. nu då?" men sen hittade jag slime, så jag kan göra sticky pistons och då kändes det bättre. Nu måste jag bara komma på något bra att ha dem till :o

Har drömmt en massa jobbigt hela natten. Antagligen lite för att jag vaccinerade mig igår och hade migrän när jag gick och la mig.
På tal om vaccin och drömmar så fanns det ett malaria-profylax som gav depression och mardrömmar som biverkningar i 30% av alla fall :S Det lät ju massa läskigt.. det var mycket billigare men jag vågade inte ta det för jag är allmänt dålig på att koppla mitt humör till yttre grejer så jag skulle säkert bara fått för mig att jag var deprimerad över att Jens är i göteborg.. eller något annat, vore iaf osmidigt :o


Mm.. Nu ska jag till Julle och titta på när han och adam gör sushi. Party party :)

sjukdag

Så jag försökte gå och lägga mig i någorlunda tid igår så jag orkar jobba.. men så ringer Mario mitt i natten xD Och efter det lyckas jag inte somna om på två timmar och när jag vaknar har jag ont i huvet :(
Så jag har varit hemma idag.

När man jobbar borde man få pengarna i förväg.. och sen måste man betala om man ska vara sjuk en dag... det hade vart bra :)

Resten av mitt liv

Så! Jobb.. vill sitta och gnälla över hur otroligt sega alla verktyg på det här stället verkar vara.. men så tänker jag att det kanske är företagshemligheter som jag faktiskt fått sätta en kråka på att jag inte ska avslöja. Så vi lämnar det med det xD
Idag gör jag copy-paste-jobb.. betydligt mindre kreativt utmanande än att designa om en hemsida, som redan det var tillräckligt restricted för att det inte skulle vara kreativt ett dugg..
Men jag vill inte ha kreativa jobb har jag sagt. Och även om jag inte har så jävla kul just nu så håller jag nog lite fast vid det uttalandet, för det här är iaf inte ett dugg stressigt på något jävla sätt alls. Cissi gillar o-stress :D Cissi gillar jobb där hon kan sova med 75% av hjärnan undertiden hon jobbar (för att inte tala om blogga för att fördriva den tid som går åt till att ladda diverse sidor och verktyg) Så kan hon spara sin kreativitet till födelsedags- och visitkort and so on (cissi gillar även att blogga i tredjeperson!! (och paranteser!))

Annars mår jag lite piss efter vaccinsprutorna i måndags :\ Ont i huvet, trött som fan och så kunde jag inte riktigt sova inatt för mina armar är så ömma så jag vaknade varje gång jag vred mig i sömnen :(

Fest hos Robert

Kollar lite Yu-Gi-Oh sådär på morgonkvisten.
Jag kom precis hem.
Har varit hemma hos Robert med Jens och Emiloch bevisat att man kan ha roligt utan alcohol, sålänge man är tillräckligt trött och kan kolla på Lars Ohly på storbildsskärm xD
Å så blev jag lite lagom gruppvåldtagen i ansiktet också :) fint fint ^^Hur illa är det att jag är typ fett inne i Yu-Gi-Oh just nu? xD

Ska gå och lägga mig strax.. måste bara landa lite i soffan först :o Det känns inte rätt att gå direkt i säng när man kommer hem. Då blir soffan ledsen :(

Utöver det så har jag beställt en ny penna till min tablet :\ 490 kr kostade det.. det är fan mycket :(
men men.. sålänge kan jag rita med penna och papper :) Det är störigt hur jag blir massa sugen på att använda den där jävla plattan så fort jag inte har den xD


Naj.. nu är Yu-Gi-Oh slut så jag går och sussar ^^

RSS 2.0