Fetlista

Den där listan som Emelie gjorde....
Ni trodde väl inte att jag skulle hoppa över den?
Neeejdå ^^

Jag har till och med skapat en ny kategori för bara den här listan. Så ball är jag. inte för att någon av er bryr er om kategorier...

Tänkte försöka ta den nu när jag är borta precis lagom länge :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Dag 1 börjar väl imorgon, den 1:a Mars

Rövhatttratt

Sådär bra framföhållningig som jag är så insåg jag igår att ifall jag ville träffa folk innan jag åkte så var det ikväll som gällde.. Så jag smsade. Och det vart inte alls sådär stressigt som det normalt blir när man försöker dra ihop folk.
Å så vart vi sådär lagom många :) så att man hinner med att prata med alla, och alla får plats på samma ställe.
Det har varit en konstig dag idag.
Jag vaknade, min mobil var död och när jag satte den på laddning damp det in ett gäng irriterade sms från min mor som undrade vart jag var och ifall jag skulle komma hem tills vi skulle på lunch på kinaresturangen vid skanstull (jag sov hos Vilgot) smset jag hade skrivit om att jag sov hos Vilgot och skulle antingen komma hem innan, eller direkt till draken klockan halv ett hade uppenbarligen inte gått fram.
Sen åkte jag till draken efter att ha sagt ett "vi ses kanske ikväll... Men inte säkert så kanske inte på en månad!! :'C -hejdå" och träffade min mor och min bror och åt lite för mycket och blev lite för nervös över resan och över att jag hade ätit för mycket och över att jag skulle till Ekerö och kolla på Jennys dansuppvisning (som av någon anledning triggar tankegången "nu får jag ju inte bli svimmig eftersom jag var det förut och det låter som en allmänt jävligt dålig ursäkt till att inte orka komma") och eftersom min kropp är bajs så leder tankegången "nu får jag ju inte bli svimmig" eller allt i någorlunda närheten av det till att jag blir dirr svimmig. Så när jag kommer ut från restaurangen för att bege mig så svimmar jag nästan efter att ha spytt i en blomkruka precis uanför :) gulligt, jag vet. Halvt svimmar lite mer innan jag kommer på tåget.. Sen går det över och jag sover lite istället. Yay!
Men det var skoj att titta på dansföreställning :D inte för att jag är ett jättefan av att titta på dans egentligen.. Men det är ju jenny! Då blir det ju roligare ^^ och jag fick en banan av Emils farmor :)
Sen var det sådär som det brukar när jag tyckte att vi skulle ses 8 vid slussen och så kommer majoriteten "komma lite sent" men det är fint :) jag tycker om er för det :)
Så var vi på söderkällaren och det gick till som det brukar när man är på söderkällaren. Tills vi förflyttade oss till donken, också rätt så sedenligt. Och nu har jag lugnat ner mig något så att jag i alla fall kan skriva utan att vara lite oroväckande förvånad över att precis allt inte blir helt fel.. Fast jag har kvar den där fina fylle-känslan av att alla ens kompisar är så jävla fina!! (som känns så jävla sincere när man är mitt i den <3 (inte för att man vaknar nästa morgon och tänker att "näää... Så jävla bra är de ju inte" men ja... Det är fortfarande en fyllegrej ^^ när man är nykter är det ju liksom uppenbart att de är finast, då behöver man inte fundera över det?)) för alla ÄR jävligt fina ^^ x)
Å jag kommer att sakna er! Massor! Men jag kommer tillbaka i påsk! Vi klarar oss :P såklart..
Och nu är det tre timmar tills jag ska gå upp och jag sitter och lyssnar på hur Jens skjuter tjocka zombie-tanter.. Värt!

*flygplanar*

Sitter och kikar på Saras tumblr sådär som man gör ibland. Får lust att skaffa en massa tutueringar och piercsings och sånt. Eller inte "och sånt" alls... bara tatueringar och piercsings. De senaste dagarna har jag varit ganska seriöst sugen på en labret. Hoppsan..
Munnen är en bra plats för sånt där rent estetiskt har jag kommit fram till för den är ändå lite off

Men jag är på sånt där asbra humör idag <3
Vaknade rätt tidigt. Pratat med Albin på skype. Fått en avi från posten som jag inte kan tänka mig är något annat än mitt pass, måste gå dit och hämta det.. yay. Inte gjort en enda viktighet fast att jag ska till Vilgot efter jag har käkat pannkakor med min bror och inte kommer kunna göra viktigheter på hela kvällen. Vissa dagar behöver man inte göra viktigheter. Idag är egentligen inte alls en sån dag.. men balls to it!


I got that devilish flow, rock 'n' roll, no halo









Har gått upp fucking halv nio. Och faktiskt gått upp då när jag satte klockan och inte snoozat i 2 och en halv timme som det gärna blir när man inte har en riktig tid att passa utan bara behöver gå upp "tidigt" i allmänhet.
Har ringt Sachsska Barnsjukhuset och skaffat en telefontid med läkaren som utfört "frisk"-intyg för mig till transportstyrelsen så att jag får behålla mitt körkortstillstånd. Hassle. Men eftersom jag är ball som fan så fixar jag att läkaren i fråga ska ringa mig imorn då hon är inne, vilket är "någon gång under dagen" (score!) och sen sitter jag inte alls vid telefonen och gråter i en kvart över att ha behövt ringt officiella telefonsamtal.
Ringde även Ghanas Ambassad i Danmark eftersom jag glömt bifoga ett returkuvert och då har du ju inte min adress. Jag grät nästan när jag insåg det för jag fick sån ångest inför allt jox jag skulle behöva fixa för att kunna få tillbaka passet, sen när har såna där processer fungerat smidigt liksom. Men nu när jag ringde dem så sa de bara "ja vi fick ditt mail med din adress så vi skickar det" (inte hade de svarat på mailet trots att jag bett om det dock -.- jaja, det är Ghana) och jag vart helt ":O" Sen när jag la på stod jag och hoppade och dansade i hallen av lycka en stund <3
Det farliga med att få asjobbiga saker gjorda är att man känner sig så jävla duktigt att man tycker man gjort sig förtjänt av resten av veckan ledigt. Håller inte i längden.

Kan hända så för jag iväg ett samtal till Tandläkaren också. Annars är det sushilunch som gäller nu. När man har gått upp tidigt måste man ju äta lunch och sån skit.
Fan va jag mår bra idag!! :D

Annars har det blivit aldeles för mycket obyggande av öken och aldeles för lite Fysik på senare tid. Jag har ju böckerna nu. Möjlighterna är fucking oändliga!! Får väl ta och göra det efter maten.. det är ju roligt, så det borde ju inte ta emot egentligen.

Halvvägs runt jorden

Jag tror att ni känner på er när jag bloggar... det är mystiskt för jag har alltid fler views i statestiken efter att jag lagt upp ett inlägg. Och det kan ni ju inte veta om jag har gjort när ni bestämmer er för att kolla bloggen? Eller?
Är det någon av er som ringer runt och berättar att "nu har Cissi bloggat!"?


I alla fall!
Albin åker till Tailand imorgon!! :'(
Albin kommer vara i Tailand i tre veckor och jag kommer att hinna åka till Ghana innan han kommer tillbaka! Precis innan :( Det är jättesorgligt.
Bäst för han att han har internet på hotellet!

Det är ju bara till påsk. 30:e Mars kommer jag hem för alla som undrar.
31 Mars är högskoleprovet. Jag vill göra den nya varianten, även om jag inte är jättepepp på att sitta en hel dag i ett kallt klassrum och skriva prov. Jag har inte anmält mig än, vi får se hur jag gör. Trodde att provet skulle vara i mitten av April så då var det ju lite en anledning att hänga kvar hemma en liten stund till innan jag åker tillbaka till Ghana.
Jag ska hem i mitten av Juni så att vi kan hinna åka till Albins land innan han börjar jobba i Juli har vi betämt iaf. Vi har bestämt det jättebestämt!
"Jaha? Vadå, ska jag också följa med?" sa Jens. Så jättebestämt är det!

Annars har jag alla mina fina papper och pass och grejsimojs i en hög, asredo att skickas till danmark! kom på att jag inte bara kan tralla iväg och lägga dem på lådan. Jag måste ju till ett kontor och få rätt porto och shit. Tror också att om man skickar det via postkontor så kan man skicka det express bättre och sådär.
Så imorgon är det jag som går till ICA och säger "Hej jag vill skicka det här till Ambassaden i Danmark! Hjälp!"



Nu ska jag plugga/måla/spela bas
renskriv 1 uppgift
måla ett lager
renskriv 1 uppgift
spela en kvart
renskriv 1 uppgift
måla ett lager
osv..
Läste att man lär sig saker bättre om man gör dem duttigt... lite det här, lite det där.

A Scandal in Belgravia

Sitter och läser om Matematikprogrammet på Göteborgs universitet och får en jävla lust att kolla på Numb3rs.. kanske man ska göra fan. Det var länge sen. "Fan va matte är svincoolt!!"-humör coming up!
Fast det spoilar lite "Fan va bra bbc's Sherlock Holmes är!! (och fan va Benedict Cumberbatch är snygg!!)"-humöret jag är på. Kan bara vara på ett sånt humör i taget :\

Sen så behöver jag helst gå och lägga mig så snart som möjligt för jag ska träffa Albin imorn och det skulle inte göra mig jätteförvånad om han ringer och väcker mig vid 11 ^^
Albin är en av de finaste väckarklockorna jag vet så det är helt okej, men det är ännu lite bättre om jag har sovit så länge som möjligt innan dess.
Sen kanske han inte alls ringer och väcker mig, men hur som helst borde jag vakna rätt tidigt så jag kan åka in till expert i liljeholmen och ta kort till visaansökan i tid nog så att om det inte funkar av någon anledning så har jag ändå tid att hinna till globens expert innan den stänger klockan 5.
Annars får jag vandra stan på jakt efter foto-bås som inte är sönderklottrade. Det kan ju också bli trevligt :P


Hur som helst: fett tagg på Matematikprogrammet! Även om "drömscenariot": Numb3rs kanske är en lite.. hrm.. orealistiskt karriärsattsning. Jag kommer inte bli Charles Eppes hur mycket matte jag än läser. Nog för att man inte behöver vara riktigt så geni för att vara forskare/universitetsprofessor/kriminalkonsult, men det fina med matte är det spelar liksom ingen roll i vilket sammanhang det är. Det är alltid kul!
Julle och jag pratade någon gång om de som lägger sl-tidtabellerna. Julle tog upp det som "Tänk de som lägger tidtabellerna.. *mellan raderna: fan va tråkigt!!*" och min respons var: "det vore ju askul!"
Det är fotfarade ball matte oavsätt om den används för att räkna ut optimala flygrutter eller för att räkna ut vilken bank en rånarliga kommer slå till på nästa gång.
Problemet är att när de gäller de flästa användningsområdena för matte i näringslivet så måste man ha koll på en del samhällsstrukturella eller andra icke matterelaterade grejer, och sånt pallar man ju inte lära sig! xD Det kan ju någon annan sitta brevid och berätta annars i värsta fall (a)
Just att lägga flygrutter skulle ju innebära att man behöver ha koll på atmosfären och vindar och shit så det känns ju jävligt relevant faktiskt dock.

Additional problems

Det ringde någon från någonstans som ville prata med någon annan än mig imorse så jag kom upp vid halv tio utan större hassles. Yay.
Och eftersom jag är förutseende nog att fatta att om jag planerar att jag ska göra 20 fysikuppgifter innan lunch så kommer jag känna mig helt överväldigad innan jag har börjat och bara "Böläääähh!!" och inte orka börja över huvudtaget. Liksom yay och så, så hade jag bara planerat att göra tre uppgifter. "Det orkar jag" liksom. Och det orkade jag.
Och sen är det ju så jävla kul det där med fysik och matte (jag säger "och matte" för att jag inte riktigt känner att jag är med på vart fysiken ligger i uppgiften: "Kalles rum har de har och de här måtten, förklara varför det är omöjligt för Kalle att tapetsera sitt rum med sidorna i kapitel 1-22 i den här boken." Nu har jag inte "den här boken" än.. men jag antar att när jag har den kan jag mäta sidorna och räkna hur många de är och komma fram till att det är alldeles för få sidor för att täcka väggarna i Kalles rum.
Eller så kanske det inte alls är därför det är omöjligt, utan på grund av någon jättefysikig anledning... men då kan vi bara ta något av de andra inte als fysik-relaterade uppgifterna som exempel istället. Gnäller inte, matte är också roligt :) Det får jättegärna vara massa såna uppgifter.

Jag är iaf lite glad i att jag kan lösa uppgifterna utan att ha fått boken än. Både in the sense att "vilken tur att uppgifterna är utlagda på studentportalen så att jag har tillgång till dem fast att jag inte har boken :D" och in the sense att "vilken tur att Slavomir är störd så att jag vet hur man löser såna här uppgifter även fast jajg inte kunnat läsa i boken :D"

Allt är asbra!

Annars har jag köpt cigaretter idag. Till Ugglan. Vilgot tittade väldigt suspekt på mig xD
Sen känns det ju lite störigt kanske att hålla koll på ett cigarett-paket i.. x antal år. Hur många cigg det nu finns i ett paket. kan väl donera dem till någon kanske... så länge det är någon vars cigarett konsumtion begränsas av att hen inte vill röka för mycket snarare än att hen vill spara pengar, annars bidrar jag u till någons ohälsa! ve och fasa!

Nu ska jag duka fram sushin som är kvar efter min och Vilgots räd mot panda-väktaren. Vilket är en decent del.. duktig panda-vakt :)

RSS 2.0