inte ens till Köpenhamn

Cissi är tillbaka i London! Se upp liksom :o

xDIgår insåg jag att jag har aldrig umgåtts med Julle så länge i sträck som jag kommer att göra den här veckan. Visst så gott som. Men jag har aldrig umgåtts med honom utan möjligheten att kunna dra precis när jag vill.
Och jag och Julle kan bli riktigt knäppa på varandra :o
Än så länge är det lugnt dock xD Och om vi blir irriterade på varandra så är vi det ändå inte så länge.. oftast..

Ingen fara ingen fara
Tokade ur på Julles kök när jag skulle göra lite syltmackor för ett tag sen. Det finns liksom typ inga tallrikar och ingenting, typ ett par lite udda bestick och ett gäng tallrikar som är mer fat och skålar och gud vet vad som står i diskstället, men känns ändå allmänt odiskade..
Hade nästan lust att diska allt in sight.. men de har ingen diskborste häller, bara en äcklig tvättsvamp så jag nöjde mig med att diska våra tallrikar och grejer efter lunchen/middagen.
Känner för att gå ut och köpa ett gäng ordentliga tallrikar och glas åt dem, och diskborste och papperskorg och sånt... strukturera upp kökshelvetet. Visst, lite charmigt är det ju. Omaka tallrikar och grejer. Hade nog tyckt det var mysigt om de inte hade varit så äckliga xDAnnars har vi spelar SWTOR mest idag. Jag har fått mitt rymdskepp, så cool är jag!

Imorgon blir det IKEA :D
När man är i London liksom! party!Jens - DigestivekexetEfter att jag publicerat Vilgot-kakan så lovade jag Jens att han inte skulle behöva vara med i det här. Antar att jag ljög där. (jag drog ju iaf ut på det ett jävla tag, vi låtsas att det är en tröst)
Du kan ju låta bli att läsa då om det är så fruktansvärt töntigt!

Fine.. skyll dig själv..

Jag borde egentligen passat på att låta bli att skriva om Jens nu när han faktiskt sa åt mig att inte gör det, så att jag inte behöver känna att han kommer känna sig utelämnad om jag låter bli (lär vara så att jag bryr mig mer om att känna honom utelämnad än vad han gör, men ändå!), för det är lite jobbigare att skriva om Jens än många andra kakor. Andra kakor har jag kunnat skriva om hur mycket jag tycker om er och så blir ni glada och så är allt yay. Jens vet redan om hur mycket jag tycker om honom och har den lilla ovanan att droppa självgoda kommentarer på det temat lite då och då. Det gör att jag inte gärna går in på hur mycket jag tycker om honom, för även om jag gör det, massor, så blir Janteminionen jävligt irriterad när han tar sig friheten att tro att jag tycker om honom så mycket som jag gör.

”Jag förstår mig inte på er relation” sa Julle i London kort innan jag fick knäpp och började puckla på Jens lite allt vad jag hade, för att han... tyckte att jag skulle vara med och spela SWTOR i alla fall? Var det därför? Jag mins inte exakt vad det var han sa som triggade pucklet.
Jag är med Julle där. Jag förstår mig inte heller på vår relation xD
Men Jens förstår sig på den tillräckligt för att veta precis hur man driver mig till vansinne..
”Jens ser dig som en lillasyster” har Julle också sagt någon gång. Det var länge sen. Vet inte hur mycket Julle vet om hur Jens ser mig, men lite Storebror-Lillasyster-relation har vi nog.
Inte på det viset att Jens är den där kliché Friend zone-trygghets-storebrorsan, nej nej nej. Jens är idol-storebrorsan som försöker uppfostra en och som man gör allt för att vara som och få godkännande från. Så när han sitter och försöker lära mig hur jag ska slåss ordentligt i SWTOR och jag sitter och panikar för det är svårt och han säger att ”du behöver ju inte prestera för någon” så är ju det bara helt åt helvete, för det är precis vad jag känner att jag måste... "måste". Jens skulle kunna få mig att göra nästan vad som helst. Också något som han inte riktigt behöver få mer bekräftat heller.. men äh!
Det är på det sättet jag är rädd för honom också. Inte för att han på något sätt skulle vara en hämsk och elak person, utan för att jag verkligen inte vill göra något fel.
Även om det i och för sig är jävligt läskigt när han är arg..
Men jag är jävligt konflikträdd så det är läskigt när vem fan som helst är arg egentligen, men det är liksom bara Jens som blir arg på mig, eller iaf visar att han är arg på mig.

Jens brukar gnälla på att jag bryr mig för mycket när jag gör sånt som att komma ihåg vilken veckodag han fyller år, eller vad det första han sa till mig var. Och han gör det ganska mycket sin buissness att ”uppfostra” mig ifrån såna töntigheter.
Och jag är jättetöntig och jag bryr mig aldeles för mycket, det ligger något i det, men sen så har jag lite svårt att låta bli att retas med just Jens så jag breder gärna på lite extra med töntigheten när det kommer till honom. ^^

Löndön

3 nätter i London på Julles golv.
Visserligen sov jag en natt i sängen. Men liksom, som grupp, helhet, whatever, så sov vi tre nätter på golvet. Det var obekvämast första natten för då hade iaf jag sovit på planet och var inte så trött. Även om vi la oss vid halv 4.

Jag tycker att vi fick till en lagom ratio mellan att se stan och få sömn. Emil och Robert var uppe och tutade klockan 8 på Fredagen och ville ut och fick tillslut med sig Sigge och Emelie också. Jag och Jens sov till två. Bara alla är nöjda :)

Av 177 bilder jag har tagit är majoriteten från innuti Julles rum, även den vakna tiden spenderade vi till stor del där. Där fanns den billigaste alcoholen. That's how we roll...
Resten av bilderna är typ från bussen och några från prommenaden längs Themsen
Ingen gick säker för mitt fisheye-objektiv heller!


Okej inte världens bästa på Emelie kanske, men hon QWOPade järnet och was not to be disturbed!
Såg inte killen till vänster fören nu... lite läskig xD


Rar skyllt ^^


Väntar på bussen. Som chefer! :DVi var runt på Oxford street,Carnaby street, på Camden market och Trefalgar square. Inga bilder därifrån för det var kallt om händerna... och mörkt.
London är fint. Inte lika fint som Julle tycker att det är.. eller inte så mycket finare än Stockholm som Julle tycker. Men visst fan är det jävligt mysigt.
Man uppskattar sin egen stad när man går runt i städer som typ London och Berlin och tycker att det är asfint och sen inser att det egentligen är väldigt likt Stockholm.. det är bara inte exakt som Stockholm och därför tycker man att det är fint.

För tre år sen så ville jag bo på landet.. för tre och ett halvt år sen hade jag hoppat på att bo i Farmors hus och bli typ självförsörjande stenhårt. För tre år sen kanske inte lika mycket.. men landet var ju ändå så mycket bättre. Nu, no way.
Jag älskar Stockholm. Jag älskar att kunna ta mig vart jag vill utan körkort. Jag älskar att kunna svänga förbi någonstans och handla utan att det tar hela dagen. Visst gäller det för de flästa städer.. och jag har egentligen inget emot London framför Stockholm sådär. Men det är trevligt att bo i en stad som ändå inte är störst så att man kan åka till de där ännu större städerna och gå runt och känna sig lite extra liten ibland. Stockholm är både lagom stort och lagom litet. Inte perfektare kombination av stort och litet än alla andra städer i ungefär Stockholms storlek


Men vi hade astrevligt :) Var precis lagom många (kunde hänga ihop allihopa större delen av tiden iaf) och bara folk jag tycker massor om :) Klart som fan att det blir en bra helg då!

(annan fin.. högst personlig iaktagelse: Man orkar inte läsa lika mycket text när inlägget är fullt av bilder. Antar att bilderna stör en flow eller nåt. Eller att man förväntar sig att bilderna ska tala för sig själva tillräckligt mycket för att man inte ska behöva läsa.. det kanske bara är jag?)

Annars: Ironin i att jag inte skriver något på en månad percis efter ett inlägg där jag skriver att jag försöker uppdatera ofta?

RSS 2.0