14. SOMETHING YOU'RE READING

Ja förutom Volvo Lastvagnar (Asbra!) som syntes på förra bilden så är de här böcker jag inte har avslutat än: The Road, Varghunden, Looking for Alaska och Steppvandringen. Egentligen har jag väl liksom lagt ner dem, men det bara har blivit.. För att jag inte hade tid under för lång period.. Inte så att jag gett upp. Vill läsa klart dem någon gång i alla fall..


En grej som är fin:

När bror kommer hem och är sur på sin slöjdlärare och sätter sig vid pianot och spelar en förbannad upptempoversion av "Fireflies" ^^


When I ruled the World

Shit va knäppt livet är.

Man bara sitter en dag i sin säng och tittar ut över sitt golv, och det är städat (ganska) fast att jag inte har städat. Liksom inte ordentligt. Bara lite halvdassigt plock utspritt över en sisådär två-tre dagar. Det känns knäppt.
Och man funderar på ifall man vill möblera om lite. Köpa den där assexiga garderoben som kändes för dyr för tre år sen och som säkert antagligen ändå inte ens finns kvar i den där kinesiska källarbutiken god-knows-where inne i stan, men som om den gjorde det inte skulle kännas lika omöjligt dyr nu. Och hänga upp krokar och shit men så tänker man att man kanske inte ska bo här så jävla länge till ändå. Också knäppt.

Jag undrar om jag drömde om en bild jag ville måla. Eller om jag bara har glömt sådär lagom hur jag ville att den skulle se ut..

Fick hem anställningskontrakt från Ericsson idag. Jag ska sommarjobba där lite. Vet inte hur länge.Idag känner jag mig sådär att om jag för ett år sen hade åkt fram i tiden och träffat mig idag så hade hon fått panik. Panik panik panik.
Fast jag för ett år sen var väldigt lätt att göra panikslagen.
Jag tror hon skulle lugna ner sig och må mycket bättre om vi fick chansen att prata en stund.
Igår tänkte jag på hur bra jag tyckte att jag mådde då. Och hur förhållandevis dåligt jag nu tycker att jag mådde då.
Det är fint att jag är bra på att tycka jag mår bra tänker jag mig. Liksom: "ja jag gråter så att jag inte kan sova, eller andas för den delen.. Fast jag mår ju liksom bra. Egentligen. Livet äger! I alla fall" sista personen på jorden som skulle få för mig att begå självmord right here <---
Det är fint att det är värt det. Livet. Även när allt bara suger så är det värt det bara för att det är

Det är så jävla knäppt, det där livet.

(den här bilden är också knäpp. Och fin. Genomfin.)


13. IN YOUR BAG


12. CLOSE UP


11. WHERE YOU SLEEP

Vilgots säng är bättre bäddad än min. Inte för att jag egentligen bryr mig om bäddning.. Snarare just för att jag inte gör det. Jag kan sova vart som helst ju.
Vilgots säng är fin i alla fall. Trång, men det är min också..


10. CHILDHOOD

Jag var vid fruktparken och så tänkte jg inte på att ta kort på det till bloggen fören jag hade kommit till tvärbanestationen och så skulle tvärbanan komma så snart att jag inte hann gå tillbaka hela vägen. Men jag tog kort på den här trädgungan som antagligen inte alls är samma gunga som jag minns från när jag var liten och vi åkte och badade i trekanten, men det kanske är samma :o hur som helst så tycker jag inte att det är jätteviktigt


9. DAILY ROUTINE

Nu för tiden anyways så är det som bäst liknr en rutin i mitt liv hur jag ligger och stirrar upp i taket ett tag innan jag går upp på morgonen (läs: eftermiddagen)


8. YOUR SKY


7. FAVORITE

Min favorit...utstyrsel? Är det ett bra ord..
Tre olika främlingar kom fram till mig och sa att jag var snygg idag när jag åkte till Vilgot :S och det var liksom efter att jag tagit den här bilden och bestämt mig för att ha den som nästa blogginlägg..
Sånt är ju lite kul :)


Sådär

Robert hade inte tid att ses och prommenada idag. Och ja jag ska lägga upp mer bilder (och nej jag tror inte att ni anklagar mig, det är jag själv som anklagar mig) snart. Jag måste få göra andra saker också, typ ha skoskav.. Det är kul.


Jag städar idag.

Egentligen inte. Egentligen skriver jag dagbok och kollar på TEDtalks. Det är finare.

Jag undrar över varför vi försöker oss på att bilda familjer alls, och varför de flesta inte är mer dysfunktionella än de ändå är. Och så äter jag torkade aprikoser som mamma köper till mig då och då.
Arrangerade äktenskap är fan inte såå jävla off grej egentligen. Det finns inga människor som man aldrig kan älska. Umgås man på ett visst sätt så kommer det tillslut, om man inte aktivt motarbetar det men då får man skylla sig själv.
Alltså jag är ju inte för arrangerade äktenskap x) men liksom perspektiv..
Att relationer inte funkar är fan inte för att folk någonsin är "fel" för varandra. Det var vad jag ville säga.
Eller ja.. Typ

Nej jag är inte på så romantiskt humör idag..
Jag ska återgå till att städa *nod*


6. MAKES YOU SMILE

Inget som behöver förklaras. Affischen (hur det nu stavas) är jätterolig.

Russinutställningen var också rolig, men det är på inget sätt därför som affishen är kul. Jag såg affichen, tänkte lite på skoj att jag skulle vilja ha en sån affisc i mitt rum, gick på utställingen. Sen visade det sig att det gick att köpa affishcer i gift-shoppen. Själaglad Cissi är själaglad liksom.. Så voullá! Russin-affihcs!! :D


5. SOMETHING YOU WORE


4. LETTERBOX

Jag har en låda med massa brev från folkDet regnar ute. . .

Tycker att man borde kunna få produktivitetsbidrag.. Ifall man varit produktiv med något som inte ger en inkomst liksom..

När jag var mindre var mina hobbys jätteproduktiva.. Nu är mina hobbys memenase liksom :o därför borde jag få bidrag när jag gör produktiva saker, för jag är vuxen nu och måste göra vuxensaker, det är produktivt med vuxensaker, men jag vill inte göra vuxensaker.. Jag kan tänka mig att vara produktiv dock, virka dockor, som en kompromiss... Tycker att jag borde få något för det :o


On a different note

Eller on the same note lite grand faktiskt... på tal om saker jag adore.. och på tal om Emelies inlägg om sommarnätterAlltså nu blir det ju inte samma känsla av bara det här klippet som när man ser det i filmen (vem försöker jag lura jag grinar av bara klippet.. det är inte som att ni skulle grinat av det bara för att ni såg det i filmen istället)
men det är min sommarnattskänsla i den här låten..
Och nu är jag lite torn till om jag ska ta å sätta på filmen eller om jag ska ta igen alla youtubeklipp jag har missat medan jag varit hos Vilgot.Charlie hade lagt upp den här.. för.. ett tag sen.
Jag började kolla på Charlieissocoollike någon gång i ettan för att Julle visade mig honom.. och så började jag kolla på nerimon och frezned för att de någon gång nämndes och var värda att kolla på.. och i början var charlie och alex pretty much the same
Sen flyttade de in tillsammans och så drog de åt var sitt håll.. från att ha gjort lite lagomt genomtänkta vloggar båda två gick charlie mer och mer åt nästan sketch-hållet medans alex vloggar blev mindre liksom... strukturerade och mer bara han som satt och pratade strunt och as jag har nämnt förut i ett aslångt inlägg som inte alls var tänkt att handla om det förut så föredrar jag bloggar som uppdateras ungefär lika ofta som jag läser dem.. vilket är ungefär en gång per dag..
varken nerimon eller charlie uppdaterar alls så ofta.. men liksom, jag gnäller inte, de är tillräckligt roliga för att jag ska fortsätta kolla på dem.. på youtube subscribear man ju också så då behöver man inte ha den mentala blogglistan.
De hade en period då de var perfekt enligt mig.. de hade börjat glida isär och gjorde inte längre samma grejer. De körde sina egna race, charmiga på var sina sätt. Charlie hade började göra riktigt genomarbetade videos då och då.. liksom, sketch-aktigt.. men däremellan vloggade han som vanligt.. satt och babblade lite trams bara. Perfekt.. genomarbetade grejer så ofta han orkar... men jag behövde inte sitta och riva mitt hår för att det inte hände något på tre veckor.
Sen så försvann de där mellanvideorna. Jag blev ledsen. Liksom.. visst får Charlie göra som han vill... stör mig som fan på fans som kräver att saker ska fungera på ett visst sätt (därför gillar jag Julian Smiths outro "I made this for you!!" ^^ jag läser: "var tacksam spoiled fuck") ..men jag får ju tycka att det var bättre när han gjorde på ett annat sätt ändå.
I alla fall så hade han en vecka nu nyligen då han bestämt att han skulle göra en vlog varje dag.. och jag blev glad för jag har saknat vanliga vloggar.. och nu säger han att han ska nog börja med det igen. Att man inte behöver välja mellan kvalité och kvantitet nödvändigtvis... man kan göra de där kvalité-grejerna så ofta som det är möjligt.. men det hindrar inte att man postar något hafsigt ibland däremellan.. bara för att posta NÅGOT.
precis som jag resonerar ^^
Hank är fin


I alla fall...
jag ska rita nu *nod*

3. SOMETHING YOU ADORE

Adore är ju ett töntigt ord sådär spontant...

Den här slipsen fick jag av Sigge. Av ingen anledning alls, bara sådär "hej här får du en slips" typ. Jag blev hur glad som helst, den har grisar på sig :D min favoritslips, med hästlängder!


2. BREAKFAST

Eftersom jag faktiskt äter frukost om Vilgot kommer och trycker en yoghurt i handen på mig... praktiskt


1. YOU

Okej så idag sitter jag och Finn i Vilgots säng och läser Death Note för Vilgot är i skolan. Och jag är asrufsig för jag har inte borstat håret på hur länge som helst.. Dels för att jag inte har varit hemma och dels för att jag inte har vant mig vid att det behövs nu igen än... dumma hår :(

Vilgots mamma kikade just in och undrade om jag ville ha frukost sådär fint och mammigt "du äter väl ordentligt?" så nu känner jag mig snyltig som hänger här när Vilgot inte är hemma. Det var säkert hennes plan :Y


Bildutmaning!


Ookii!
Eftersom jag är lite strandad i Ängby så har det inte blivit av att jag läst Mlemlems blogg på ett tag. Nu har jag läst ikapp och sitter härmed med en photo-chalenge (bildutmaning på svenska) på halsen.. Wooo!!

Liite ledsen i själen blir jag av att påbörja såna här listor mitt i en månad, när de är uppenbart anpassade efter att göras varje dag i just en månad.. eftersom jag lär vara lite mer noga med att faktiskt posta ett foto varje dag (blir lite ledsen i själen annars *nod*)
Men jag håller ut är min plan :D asbra plan
Galet


Tänker mig att jag börjar direkt? How's that?


Padda

Okej så blogg.se har en app xD

Det är en iPhone app bara dock så tangentbordet är dryyyygt så jag lär inte använda den.. Typ alls, men man kan lägga upp bilder med den iaf och förhoppningsvis funkar det att byta rad ordentligt också..

Vilgot har också en padda nu! :D den är svart.. Töntigt x)


Long-ass-list del 2

Här kommer resten.... Yaaaay!
Emelie! Gör aslång fånig lista nows!

63. Vem var den senaste du pratade i Telefon med?

Jag är inte säker... det brukar vara Albin, men senaste veckorna har Mario ringt mig till Leda så det var antagligen han.. det är det senaste telefonsamtal jag mins iallafall

64. Hur ser du ut just nu?
Assnygg som alltid?
Lite rufsig... jag hade inget balsam sist jag dushade (igår :S) så mitt hår är lite dreadigt.. det går så fort..

65. Har du någon som du kan vara helt och hållet dig själv med?
Joo... Jag kan vara mig själv så fort jag är i en grupp med folk jag känner. När jag är ensam med någon inte lika mycket men visst finns det såna människor också ett par stycken..

66. Kan du binda dig till en person?
Alltså.. joo
Men jag har svårt att se mig själv göra det

67. Har du någon av motsatt kön som du kan berätta allt för?
Just nu är det lite lurigt med det för liksom.. Vilgot har alltid varit den jag har berättat allt för, men det är lite svårare nu. Känns ju jävligt dumt att det ska bli så.. men det blir det. Men jag försöker att kunna prata med Vilgot ändå, om allt.. och det går ganska bra tycker jag :)

68. Har du någon gång kännt dig ersatt?

Hahaha ^^ oh indeed

69. Vaknade du upp och var gnällig?
Inte idag :) Idag var det fint väder och jag fick sova hur länge jag ville

70. Är du avundsjuk av dig?

Inte avundsjuk så mycket... men svartsjuk kan jag bli när jag känner mig ersatt :P

71. Är relationer någonsin värt det?
Haha xD
Det är väl det man letar efter.. relationen som är värt det

72. Är det någon son du ger upp om?
Mig själv då och då..
Nää... men.. näää.. jaa..

Bra svar. Nästa!!

73. Sista personen du grät framför:
Vilgot! Och det är en ny gång nu igen :D
Nej! Förresten.. Grät jag inte när jag skypeade med Julle igårkväll? Jag minns det som det... Men jag minns inte alls vad jag grät över :S får fråga om han minns

74. Finns det någon du aldrig kommer glömma?
"någon"? "Någon"?
Jag kommer aldrig att glömma de flästa.. folk gör intryck på mig

75. Tycker du att personen du har känslor för är beskyddande mot dig?

Va? Alltså den här listan...

76. Om personen du skulle vilja vara med var med dig just nu, vad skulle ni göra?
Ja det är ju ganska censurerat ^^'
Men vi skulle säkert typ se på Big Bang Theory också

77. Är du över ditt förflutna?
Nej.....

78. Har du någonsin gillat någon av dina bästa vänner av det motsatta könet?

Antar att vi pratar "gillat" som i... gillat.. och inte bara gillat (för att lägga oss på samma nivå som frågan liksom xD) Men ja det har jag.. mer som regel än undantag

79. Finns det någon du kan berätta ALLTING för?

Har vi inte haft den här frågan redan?
Just nu.. jag vet inte. Kan kan jag... Matilda kan jag alltid alltid alltid berätta vad faan som helst för.. men jag har inte alltid så mycket lust med det för Matilda har inte alltid lust att lyssna..

80. Om din första sanna kärlek kom och knackade på din dörr med ursäkt och presenter, skulle du ta emot det?

Hahahahahaha xD BAJSLISTA!!
Det är så mycket som gör den här frågan poop att det är imponerande..
Om vi förutsätter att jag vet vem min första "sanna" kärlek var, och att han visste om det så skulle han fortfarande inte ha någonting att be om ursäkt för nödvändigtvis..

81. Så den senaste personen du kysste dyker upp vid din dörr klockan 3 på natten, släpper du in hen?
Jadå :)

82. Har du någonsin varit förälskad i någon som dina vänner hatat?

Jaa... det har jag nog någon gång
Jag mins inte vem eller när eller så dock..

83. Kommer du vara i en relation om 2 månader?
Ehm... alltså det vet jag ju inte.. men jaa, jag hoppas det..

84. Känner du någon som heter Michael?
Jupp :) Vår Alltiallo i Ghana :) Han är jättesnäll ^^

85. Var du i en relation i Mars? Hur gick det?

Ja det var jag :)
Utöver att jag var i Ghana och han här så gick det toppen xD

86. Var du lycklig med personen du var intresserad av i Januari?

Uhm... inte över-thrilled kanske nej. Jag har haft bättre månader än Januari.. sämre med, mycket sämre

87. Ljug inte, var den senaste personen du smsade attraktiv?
Skojja inte ;) massor :)

88. Vilka har du sms från?

Va? uhm.. i min inkorg finns sms från Vilgot, Jens, Albin och Mario. Shit lix

89. Om personen du gillar säger att hen gillar någon annan, vad skulle du säga?

Jag har en låtsasdagbok.. där jag skriver ner scenarion som inte har hänt på riktigt (nej det här är inte det jag skulle säga) och jag skrev faktiskt här om dagen ett inlägg i den på precis det temat...
Jag tänker mycket på vad jag skulle säga vid massa "om".. men oftast så händer inte de där "om:en" och även när de gör det så säger jag det aldrig..
Och det gäller nog för det här med... Jag skulle antagligen inte säga någonting för jag skulle antagligen typ gråta tills jag spydde

90. Har du någonsin kysst någon äldre än dig?

Jaa.. men inte särskillt mycket äldre.. max knappt ett år
Eller iof.. det vet jag faktiskt inte hur mycket äldre den äldsta jag har kysst var :S

91. Vem är på din facebook-profilbild med dig?

Ehm...  oftast är det bara jag på mina profilbilder.. Mario är med på orginalbilden.. men han syns inte på den croppade versionen som är min profilbild

92. Har du någonsin kysst någon under fyrverkerier?
Näää... bara kramat krampaktigt xD

93. Har någon någonsin gett dig fjärillar i magen?

Jaa xD joo det fenomenet är jag med på

RSS 2.0