Jag har mått bra idag :)

 

Jag har fått upp mig själv i hygglig tid fast att jag hade ett pruduktivitets-streak igårkväll som fick mig att sitta uppe till halv två. Jag hade med mig matlåda så jag kunde sitta kvar i skolan och prata med trevliga klassmänniskor fast att jag var helt stört vrålhungrig när föreläsningen väl var slut.
Vi har tenta nästa lördag. Jag kommer gissningsvis inte göra särskillt bra på den om jag överhuvudtaget klarar den, men det gör inte så mycket.
Jag har kommit underfund med mig själv lite på senare tid. Det är mysigt.
Jag vill träffa Sigge och Emelie mer!
Jag vill måla mer. Göra något av hur glad jag är.
Också så har jag roligt när jag skickar mail till mig själv :) win på det osv.

I Wish This Was Real

Heter den här bilden. Jag mins inte vilken bullshit-del av internet jag hittade den på. Antagligen typ lolhappens.. de brukar vara bra på bullshit. Så bra.
Så okej. Jag fnissar till lite när jag ser den här bilden at first. På samma sätt som man fnissar till av AFV-videor. Hon har uppenbart gjort bort sig för att hon photoshoppat sin bild odiskret. Och det faktum att såna här bilder finns på internet så att vi tillsammans kan skratta åt personer som gör bort sig är inget underligt och jag ser inget behov i att skriva på motioner för att få dem att försvinna. Man får skratta åt folk som gör bort sig. Det är, som grej i allmänhet, helt okej.
Men när bilden heter "I wish this was real".. då skrattar vi inte åt hennes photoshopfail längre. Då är det plötsligt så att hon blir hånad för att ha försökt föställa sitt utseende. Och då blir jag orolig att det är många av dem som jag trott skrattat åt folk som failat, som egentligen hånade dem, inte för att de failade med något, utan för att de överhuvudtaget försökte pull something off in the first place. Och sen blir jag orolig att andra folk tror att jag, när jag fnissar åt hennes misslyckade photoshoppande, egentligen hånar henne för att hon försöker låtsas vara smalare än vad hon är. För det gör jag ju inte. Verkligen inte. Jag förstår inte hur det finns folk som orkar göra det överhuvudtaget. Jag tycker synd om henne för att hon vill ha en annan kropp än den, uppenbart snygga (theres only so much photoshop can do..), kropp hon har.
Folk på internetet är elaka :(s

Det här stod i metro för ett par dagar sen:

 
 
 KVINNA SKA HA HAFT SEX MED SKELETT- står det på förstasidan i en liten notis.
 
Så man öppnar tidningen och läser den där fetstilta sammanfattningen av artikeln och det är en kvinna som polisen har hittat massvis med skelettdelar hos. Som hon bland annat ska ha haft sex med.
Hon riskerar 2 års fängelse. För brott mot griftefriden, vilket tydligen är maxstraffet, jag wikipediade det. Min reaktion:
 
There must be more to this!
Så jag lusläser artikeln och nej. Det är inget mer to it.
Tjejen har skelett hemma. För att hon går igång på dem vilket måste vara en jävligt jobbig grej att gå igång på och helt fruktansvärt besides the fucking point!!
Okej att hon har brutit mot griftesfriden (vilket måste vara den dummaste jävla lag vi har, allvarligt talat get over yourselves -så känner jag) ganska grovt. Ganska. Det är inte som att hon har gjort marionetter av folk och sutitt och dinglat med dem utanför deras efterlevandes panoramafönster mitt under mysfilm-kvällen så liksom -maxstraffet? Jag vet inte. Men jag tänker inte argue with that för det är en lag vi har och även om jag tycker den är dum så tycker väl inte de som faktiskt har fått sina släktingars gravar skändade det och det finns en poäng med att det inte ska vara okej att bara typ gräva upp gravar for a laugh om folk faktiskt mår dåligt av att det händer.
Nej det som är hemskt med det här är hur mycket vikt artikeln lägger vid anledningen till att hon hade de här skeletten: att hon går igång på dem.
"-Att ha kroppsdelar hemma och ett sådant intresse för döden och bårhus är bisarrt, säger åklagare Kristina Ehrenborg-Staffas" . . . . . jag vill gråta. Sen har de också med ett helt stycke om hur vittnet "Anna" fått kontakt med henne på en klubb och hur kvinnan visat upp sina skelett för "Anna" och frågat "Anna" om hon kunde få ha sex med henne när "Anna" spelade död.
Jag tänker på hur dåligt jag mår över mina sexuella preferenser ibland när jag har en dålig dag, och det är fan inte så jävla kul att bli called out on, hur jävla dåligt måste inte hon må då? Och så skriver de en jävla artikel som basickly bara är "Ey guys, kolla vilken otroligt jävla störd person den här tjejen är".
Bussigt!

Vi hade Seminarieredovisning idag.

 
 
 
Seminariegrupperna är små och personliga och består av folk jag aldrig hade pratat ett ord med innan vi hamnade i samma seminariegrupp, och fortfarande knappt har pratat ett ord med. Jag brukar sitta i ett eget hörn och inte säga någonting så mycket som möjligt.
Så när en av tjejerna -inte Anna och inte Josefine.. eller är det Josefine? Jag är dålig på namnen i min seminariegrupp... - sätter sig brevid mig så freakar jag ut totalt. En liten del blir ju glad.. men det liksom märks inte för att en betydligt större del har råpaniken orvar.
Vissa dagar, de flesta, typ alla, känns det som att jag gått bakåt med min sociala progress sen jag började universitetet.
 
Dave ska ha fest på fredag. Jag tyckte att Vilgot kan stå i hallen och vara där så att jag kan komma och få en kram och gråta lite var tionde minut. Vilgot var inte aspepp.
Jag klarar mig säkert helt okej utan honom... men läskigt juuuuu :(
Men det är klassfolk. Man kan sitta och lyssna på dem när de pratar. Och jag är klassfolk så ingen kommer att titta snett på mig och undra varför jag är där som det känns som de skulle göra om jag följde med Vilgot på något sånt där.
Jag klarar mig. Jag klarar mig. Jag klarar mig.
*kurar ihop i en boll och vaggar en stund*

Jenny! :D:D

Jenny mår bra och så :)
Det är fint att vara här ^^ inte massvis att göra i Helsingborg sådär men vi hänger i deras våning och spelar korv och dricker saker och skrattar åt korv för korv är kul *nod*
Så har vi varit fram och tillbaka till Danmark :) och sen fram och tillbaka igen :D
Och jag vill att Jenny ska följa med hem!! För det är inte lika fint med saker när Jenny är värsta långt bort :(

RSS 2.0