ComHem

Jag har student-bredband. Och i och med att jag inte har studerat på ett halvår så fick jag ett mail från ComHem om att de skulle höja priset på det efter nyår. Inget studentbredband om man inte är student. Är ju rätt fair. Fast nu ska jag ju börja plugga igen efter nyår... Så jag ringde och skulle säga upp mitt nuvarande abonnemang, och sen tänkte jag teckna ett nytt studentabonnemang istället. För de har studenterbjudandet kvar, men jag antog att det skulle strula att få dem att förstå att jag skulle börja plugga igen och därmed inte höja priset på mitt nuvarande abonnemang. Lite cyniskt kanske. Men är saker ever smidigt? Ja, den här gången tydligen. Killen jag fick prata med frågade ifall jag bara sa upp abonnemanget pga prishöjningen, inte för att jag var missnöjd, så jag förklarade att jag tänkt skaffa ett nytt studentabonnemang för att jag skulle börja plugga igen. "Jaha, men då kan du vi ju bara förlänga ditt abonnemang till samma pris som du haft istället" föreslog han då. Smidigt :) Man blir så himla glad när sälj-stuffs funkar o-jobbigt x)

party

Varje år när jag fyller år står jag inför dilemmat: ska man hitta på något?
Ska man dra ihop folk? Ska man ha kalas/fest/grej?
 
Jag hatar att bjuda in folk till mig. Inte att jag hatar att folk kommer till mig. Jag har gärna folk över, och jag hittar gärna på något. Jag kan bara inte hantera att vara värd. För tänk om folk inte vill komma? Tänk om bara en person dyker upp och sen inte har kul för vilka av mina kompisar vill egentligen träffa Mig, de står väl mest bara ut med mig för att jag är där.
Den sortens grej.
Mina klasskompisar har inte varit här en enda gång sen jag flyttade. För jag har inte bjudit in dem, "för de vill väl inte komma hit ändå".
Det tog mer än ett halvår innan jag hade gäster här när jag flyttade överhuvudtaget tror jag. Nästan iaf.
 
Sen är det himla mysigt att fira födelsedag själv också.
En av mina absoluta favorit-födelsedagar var för tre år sedan då jag nyss kommit hem från Ghana.. eller om det var året efter det och Albin precis kommit hem från Göteborg. Iaf så kom Albin hem till mig och somnade i min säng medan jag såg på Polarexpressen.
Jag tycker ju om att umgås med folk jag tycker om att umgås med. Och det är extra kul när man fyller år.
Men iom att jag är såhär dum om att bjuda in folk till saker så blir det också himla skönt att bara inte göra någonting. Fuck it liksom.
Det är klurigt.

RSS 2.0