Kläder

Med jämna mellanrum tycker Julle att jag ska hjälpa honom handla kläder.
Klichéscenariot dyker upp i era huvuden.
Den helt modehandikappade hanen som behöver honans hjälp i djungeln till klädaffärer för att inte komma hem med khaki-knäshorts och en tvärrandig pikétröja (ni vet den där Charlie Sheen-looken som kvinnor skriver insändare i metro om hur gräsligt det ser ut bär karlar sportar) hu liksom. Ehm.
Det där scenariot när kvinnan har dragit med sig sin karl till affären och står och håller upp romb-mönstrade stickade tröjor mot honom och han står och suckar och tycker att "den där tar vi, kan vi inte gåååå nuuuu!!!"..
och det finns ju såna väldigt kläd-ointresserade killar. Har handlat med såna också ibland. Men Julle är ju inte en sån. Han har bara bestämt sig för att han behöver kvinligt smakråd. Mest sällskap egentligen, för inte han är inte väldigt benägen att ta de där smakråden eftersom han redan vet vad han gillar.
Men det är väl ett par tillfällen iaf som jag lyckligtvis har kunnat förvarna honom innan han köpt något som han skulle se ut som en total gitarrdouche i. Visserligen är gitarrdouche-stilen snygg. Men liksom.. Gitarrdouche :(

Kommentarer
Postat av: Vilgot

Du är söt! <3 (Julian alltså)

Svar: x)
giefkaka.blogg.se

2013-01-23 @ 20:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0