Personligt brev

Sökte jobb i en inredningsbutik här om dagen. För jag har bestämt mig för att söka jobb oftare och lägga mindre energi på varje så jag inte deppar ihop totalt när jag inte får ett.
läskigt att va vuxen...
 
Så jag uppdaterade mitt cv och sen skulle jag plinka ihop ett personligt brev. Hu. Och jag var beredd att behöva sitta hela kvällen och snyfta och slita mitt hår. Men så gick det ganska fort. What? För när jag skrev insåg jag att jag var genuint intresserad av jobbet. Så det räckte med att bara vara ärlig liksom.
(Nu vet jag ju inte om det räckte räckte, jag får säkert inte alls jobbet liksom. Men det räckte för att jag skulle vara nöjd med det jag skickade iväg.)
Så det är såna jobb man ska söka? Inte jobb som man borde kunna få för att de inte kräver så mycket, utan jobb som känns genuint intressanta? Eller borde man lära sig låtsas vara genuint intresserad på ett bra sätt?
 
Det är nog bra om jag bara kan söka jobb jag är genuint intresserad av på ett sätt också, för om jag väl får ett jobb så kommer jag aldrig att våga söka ett nytt igen. Min jobbsökarmotivation kommer till 100% av att jag blir pank och svälter (aka: måste flytta hem igen) annars. Har jag ett jobb kommer jag vara fast där forevs.

JB

Så Justin Bieber drack lite mycket och fick för sig att han skulle dragrace:a med en kompis. Så det gör dem. Så polisen kommer och Justin är inte helt cooperative.
Media: justin arrested for DUI and resisting arrest!

Hur är inte det största/viktigaste/intressantaste brottet att han fucking dragraceade? Hur är det en liten sidonotis som de flesta verkar ha missat ens hände? Jag är amazed :S

RSS 2.0